Shell Mastercard

Shell Mastercard kreditkort
  • Ingen årsavgift.

Ansök och få en kredit på upp till 100 000 kr. Upp till 30 räntefria dagar, kreditränta på 18,40 %. För att ansöka måste du ha fyllt 18 år.

Frågor och svar om Shell Mastercard

Kan jag ansluta Shell mastercard till autogiro?

Ja, det går att ansluta Shell mastercard kreditkort till autogiro. Med autogiro dras pengarna automatiskt från ditt privata bankkonto varje månad.


Detta är en smidig lösning eftersom du då slipper eventuella avgifter som annars tillkommer om du till exempel betalar via en pappersfaktura som skickas med posten varje månad. Med en sådan tillkommer en fakturaavgift på 35 kronor i månaden.

Har Shell mastercard någon reseförsäkring?

Ja, Shell Mastercard kreditkort har en reseförsäkring som är ganska standard på marknaden. För att försäkringen ska gälla behöver du betala minst 75 procent av din resa med ditt Shell Mastercard kreditkort.

Försäkringen gäller för dig som kortinnehavare men också för dina familjemedlemmar. Samtliga försäkrade måste vara folkbokförda i ett nordiskt land. Med familjemedlem menas kortinnehavarens maka eller make, partner eller sambo samt barn under 23 år som är folkbokförda på samma adress som kortinnehavaren eller den andra föräldern.

Kan jag ta ut i bankomat med Shell mastercard?

Ja, du kan använda ditt Shell mastercard kreditkort för att ta ut pengar i bankomat. Det går att ta ut pengar med kortet både i Sverige och utomlands. Dock tillkommer en uttagsavgift på tre procent av beloppet, minst 35 kronor, varje gång du tar ut pengar. Utomlands tillkommer dessutom ett valutapåslag på två procent.