Resurs Classic

Av de billigaste kreditkort som är mest förmånliga måste givetvis Resurs Classic kreditkort nämnas. Resurs Classic är ett säkert och smidigt kreditkort som bland annat har åldersgräns på endast 18 år.

När du använder Resurs Classic, som är ett av de billigaste kreditkort som går att ansöka om, har du möjligheten att själv bestämma om du vill betala dina köp med detsamma eller om du vill dela upp beloppet på exempelvis sex månaders räntefri delbetalning.

Betalningsplanen väljer du månaden efter att du gjort ditt köp, i samband med att du fått din faktura.

Givetvis kan du även koppla ditt kort till Apple Pay och Google Pay för snabb och smidig betalning via din mobil.

Kredit 10 000 kr, räntefri delbet i 6 mån, 6 st delbetalningar på 1 667 kr, adm. Avg 39 kr + 97 kr uppl.avg, effektiv ränta 5,82 %. Totalbelopp 10 331 kr.

Resurs Classic kreditkort
  • Ingen årsavgift.
  • Använd kortet för att betala räkningar.

Ansök och få en kredit på upp till 30 000 kr. Upp till 60 räntefria dagar, kreditränta på 14,36-19,32%. För att ansöka måste du ha fyllt 18 år.

Frågor och svar om Resurs Classic

Kan man logga in på Resurs Classic?

Ja, som kortinnehavare av ett Resurs Classic kreditkort kan du logga in på mina sidor hos Resurs Bank eller i Resurs Bank app. På båda ställena kan du se ett flertal saker som gäller ditt kreditkort, bland annat aktuellt saldo och dina fakturor.

Hur funkar Resurs Classic kreditkort?

Resurs Classic kreditkort fungerar precis som de flesta andra kreditkort, det vill säga att du handlar på kredit och sedan får en faktura en gång i månaden. Med ett Resurs Classic kreditkort kan du välja själv om du vill betala hela beloppet på en gång, eller om du vill dela upp återbetalningen på flera olika tillfällen.

Med ett Resurs Classic kreditkort har du alltid upp till 60 dagars fri kredit. Du kan också koppla kreditkortet till Apple Pay och Google Pay.

Samarbetar Resurs Classic med butiker?

Nej, Resurs Classic kreditkort samarbetar inte med några butiker. Däremot samarbetar utgivaren Resurs Bank med en rad olika butiker som till exempel Bauhaus, Synsam, Ticket och Gekås Ullared vilket gör att du som kund kan ansöka om specifika butikskort vilket är ett flexibelt betalsätt som du kan dra nytta av. Med ett butikskort har du möjlighet att skjuta upp dina betalningar eller att delbetala ditt köp.