Bank Norwegian

När vi pratar om de billigaste kreditkort som finns på marknaden får vi förstår inte glömma Bank Norwegian Visa som verkligen är värt att titta närmare på. Kortet är särskilt förmånligt för dig som reser med flygbolaget Norwegian.

Bank Norwegian Visa fungerar som ett medlemskort samtidigt som det är ett betal- och kreditkort i ett. Med kortet får du antingen cashback eller cashpoints på dina köp både när du betalar dina flygbiljetter hos Norwegian men även på andra varuköp!

Med detta kort som är ett av de billigaste kreditkort som finns att tillgå skyddas även dina köp på internet. Köpen blir säkra genom att de alltid måste bekräftas med Mobilt BankID eller med hjälp av en SMS-kod.

Med ett Bank Norwegian Visa ingår också en kompletterande reseförsäkring med bland annat avbeställningsskydd och förseningsförsäkring. Olycksfallsförsäkring ingår också, vilket måste anses mycket bra i konkurrens med andra kreditkort.

För dig som hyr bil ofta så finns det möjlighet att lägga till självriskeliminering för hyrbil för 249 kr per år. Om det under resan skulle inträffa en skada på din hyrbil så kan du få ersättning.

Bank Norwegian kreditkort
  • Ingen årsavgift.
  • Få 0,5 % cashback på varuköp du gör.

Ansök och få en kredit på upp till 100 000 kr. Upp till 45 räntefria dagar, kreditränta på 19.99 %. För att ansöka måste du ha fyllt 23 år.

Frågor och svar om Bank Norwegian

Kan man logga in på Bank Norwegian?

Ja, det går att logga in på Bank Norwegian. Inloggning görs genom att gå till bankens hemsida och logga in där med hjälp av BankID eller Mobilt BankID.

Det går även att logga in på Bank Norwegian via bankens app. Appen är gratis att ladda hem och finns att hämta i de flesta stora appbutiker som till exempel App Store och Google Play.

Hur funkar Bank Norwegian kreditkort?

Bank Norwegians kreditkort är ett kreditkort utan årsavgift som har ett mycket förmånligt bonussystem där du samlar bonuspoäng som sedan kan växlas in mot flygbiljetter hos flygbolaget Norwegian. Oavsett vad du köper får du flygpoäng som motsvarar 0,5 procent av köpesumman. Du kan även välja att samla cashback och då får du 0,5 % bonus som du när som helst kan lösa in så de dras av mot kreditkortsfakturan.

Bank Norwegian kreditkort tar heller inte ut någon avgift för uttag, vare sig i Sverige eller när du är på resande fot och befinner dig utomlands. För den som innehar Bank Norwegian kreditkort ingår också en förmånlig reseförsäkring.

Samarbetar Bank Norwegian med butiker?

Nej, Bank Norwegian samarbetar inte med några butiker. Däremot samarbetar Bank Norwegian med flera researrangörer och försäkringsbolag vilket gör att du som kortinnehavare har goda möjligheter att hitta förmånliga erbjudanden som underlättar din resa.

Bland de mer kända samarbetspartners som Bank Norwegian samarbetar med kan till exempel AIG, BNP Paribas och Travel Maker nämnas.