Remember flex

Ett av de billigaste kreditkorten på marknaden är Re:member flex som är ett kreditkort helt utan årsavgift.

Det som är bra med Re:member flex är att det fungerar i hela världen. Som kund erbjuds du upp till 56 dagar räntefri kredit när du tecknar ett avtal. Krediten löper upp till och med 120 000 kronor.

Fler fördelar med Re:member flex är att det kommer med en komplett reseförsäkring med avbeställningsskydd utan extra kostnad.

Med Re:member flex sätts räntan individuellt. Du kan enkelt hålla koll på ditt saldo direkt i din telefon med hjälp av re:member-appen. Med appen kan du också ansöka om högre kredit, överföra pengar från ditt kort till ditt bankkonto och reklamera transaktioner som du inte känner igen. Appen finns att ladda hem via de flesta appbutiker som exempelvis Google Play eller App Store.

Kreditkortet kan också kopplas direkt till Apple Pay eller Samsung Pay. På så vis kan du använda kreditkortet när du betalar direkt via telefonen.

Effektivränta 21,55 % (e-faktura) vid utnyttjad kredit på 30 000 kr. Totalt belopp som ska betalas är 32 454 kr. Uträknat utifrån exempel där krediten är återbetald på 12 månader (snitt 2 705 kr/mån), årsräntan 18,73 % och att räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag.

Remember flex kreditkort
  • Ingen årsavgift.
  • Få upp till 25 % rabatt i över 300 nätbutiker.

Ansök och få en kredit på upp till 120 000 kr. Upp till 56 räntefria dagar, kreditränta på 9,74-28,24 %. För att ansöka måste du ha fyllt 20 år.

Frågor och svar om Remember flex

Kan man logga in på Re:member flex?

Ja, man kan logga in på Re:member flex och se kontoöversikt. Inloggningen sker med hjälp av BankID eller Mobilt BankID. Om du inte har BankID är det enklast att beställa det via din internetbank.

Hur funkar Remember kreditkort?

Re:member kreditkort funkar precis som ett vanligt kreditkort. Du kan handla med kreditkortet i butiker och på internet och en gång i månaden får du en faktura på månadens alla köp. Du kan välja om du vill betala hela beloppet på en gång, eller delbetala över en tid.

Hur många butiker samarbetar Remember flex med?

Re:member flex samarbetar med en mängd olika butiker inom alla tänkbara områden. Nya erbjudanden, förmåner och rabatter tillkommer ständigt och tidsbegränsade erbjudanden dyker också upp. Utbudet av butiker växer också ständigt, så det bästa sättet att ta reda på vilka butiker som Remember flex samarbetar med för tillfället är att gå in på deras hemsida och se den aktuella listan.